Over mij - Praktijk Grip

Over mij

1985 - 2014

Diverse functies & opleidingen

2014

Gedragsdeskundige

Fontys Hogeschool Amsterdam

2020

Creatief Therapeut & Seniorencoach

CIVAS

2020

Gecertificeerd Talentencoach

Coach Talentenspel

Mijn naam is Saskia de Wit en ik ondersteun je (weer) grip op je leven te krijgen. Ik geloof in de kracht van creativiteit als manier om met een steeds grotere mate van complexiteit om te gaan. Daarom werk ik graag met verschillende creatieve werkvormen in mijn praktijk.

Het Talentenspel heeft mij vele blijvende inzichten opgeleverd waardoor ik de regie over mijn leven weer kon oppakken. Daarom bied ik het Talentspel aan in mijn coaching. Zo nodig ik anderen uit om de juiste kennis te vergaren over jouw eigen talenten zodat je weer energie krijgt van de dingen die je doet.

Daarnaast ben ik mijn leven lang al een echter manifestor: verbinden, vernieuwen en veranderen zijn dingen waar ik energie van krijg en die ik vooral inzet om maatschappelijke uitdagingen aan te pakken. Deze talenten heb ik vertaald naar het aanbod van Praktijk Grip.

Talentenspel

Met dit spel krijg je duidelijkheid, zelfvertrouwen, inzicht in je talenten en hoe je deze inzet voor bijvoorbeeld studie- of beroepskeuze, faalaangst, fomo (fear of missing out) of andere zaken.

Scroll naar top