Workshops - Praktijk Grip

Aanbod

Welkom bij Praktijk Grip!

Talentenspel

Met behulp van Het Talentenspel begeleid ik jou bij de eerste bewustwording van jouw kwaliteiten, drijfveren en energiebronnen. Dit helpt je in het maken van keuzes en het inrichten van je leven op een manier dat op dit moment bij je past. Ontdek je talenten en hoe je deze inzet voor keuzes die écht bij je passen. Zodat je kunt leven en werken vanuit inspiratie, bezieling en levensvreugde. 

  • Waar ben ik goed in? 
  • Zit ik op de juiste plek in de organisatie? 
  • Waar word ik blij van?  
  • Wat is mijn roeping?  
  • Zijn de keuzes die ik maak de juiste keuzes voor mij? 
  • Waardoor kan ik me niet ontplooien?  
  • Waarom heb ik last van FOMO (Fear Of Missing Out)?  
  • Waarom heb ik keuzestress? 
  • Welke interesses en hobby’s passen bij mij?

Het eerste deel van het spel speel je op het Wereldbord waarop de vier elementen (aarde, water, lucht, vuur) zijn terug te vinden. Je maakt kennis met jouw 12 talenten. Je kijkt naar wat die talenten voor je doen en wat ze nodig hebben. Issues worden opgelost, relaties tussen talenten worden aangetoond en je krijgt helderheid over hoe je je talenten inzet.    

In het tweede deel van het spel geef je je talenten vorm via een tweede speelbord: de Levensboom. Je krijgt zo inzicht in de plek die je talenten innemen: welke talenten gebruik je voor jezelf, voor je werk/studie en voor je persoonlijke ontwikkeling?  

Het bijzondere van het Talentenspel is dat je snel en speels inzicht krijgt in wat je werkelijk drijft en wat je missie is. Je wordt bij dit proces begeleidt door mij als gecertificeerd talentencoach.

Zoek je naar verdieping en antwoorden? Dan is het Talentenspel iets voor jou!

Je kunt het Talentspel inzetten voor ontspanning, nieuwsgierigheid of verdieping. Het spel leent zich voor een 1-op-1 coaching sessie, een teambuilding activiteit of een ontspannen activiteit met vrienden.

Deze workshop is bedoeld om luchtig kennis te maken met het Talentenspel. Het is een perfecte groepsactiviteit voor een groep vrienden.  Onder het genot van een kopje thee of koffie staan we stil bij wat er gebeurt als je van jezelf verwijdert raakt en wat je zou kunnen doen om zelf de teugels weer in handen te nemen.
 
We kijken hoe je kunt ontdekken wie je echt bent, wat je wilt en wat je kunt. Je talenten zeggen veel over jouw richting en je missie. Je leert wat een talent is en hoe je die kunt opsporen. Het Talentenspel kan hierbij behulpzaam zijn. Je krijgt uitleg over het spel, de werkwijze en we gaan er een begin mee maken. De nadruk ligt op zelf ervaren door middel van korte oefeningen. Als je weet wie je bent en waar jouw leven over gaat, ben je beter in staat zelf regie te voeren in je relaties, je werk én je privéleven. Je ervaart meer bezieling en inspiratie en je kunt betere keuzes maken.

Gehele programma: 
Het Talentenspel doorloop je in drie fasen, volgend op de gratis intake. De investering voor het gehele programma is : €210,-. Hier ontvang je in totaal +/- 10 uur begeleiding voor. 

Inhoud gehele Talentenspel programma:
* kennismakingsgesprek 
* 3 Talentenspel sessies 
* online begeleiding via whatsapp, telefoon & e-mail 
* koffie/thee bij elke sessie 
* in totaal +/- 10 uur begeleiding

Losse sessies:
Je kunt ook losse Talentenspelsessies boeken. Dit kost €75,- en duurt ongeveer 2,5 uur. 

Talentenproeverij:
Het is ook mogelijk een proeverij te volgen om op een luchtige manier kennis te maken met het Talentenspel. Dit duurt 2,5 uur en is af te nemen per groep van 4 (ivm corona maatregelen is de maximale groepsgrootte afhankelijk van de maatregelen van de overheid). Kosten voor deze proeverij zijn €55,- per persoon. 

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Scroll naar top